Sport jako sport. Emoce a radost z vítězství se nemění

11. 8. 2021

Věříme, že hra SuperAce Tennis se z nabídky deskovek, nejen na českém trhu, vymyká pro svou jednoduchost, originalitu, zábavnost a zaměření na děti i dospěléAle i z toho důvodu, že se jedná de facto o sportovní hru kopírující maximálně pravidla sportu, v tomto případě tenisu. Na sportovní hry se ostatně naše společnost chce i nadále zaměřovat.

Naší vizí je skrz zábavné sportovní deskové hry přivádět děti, i dospělé lidi ke skutečnému sportu a oba světy propojit. Tak, jako se stalo v případě našeho zakladatele, nás. Skrz naše hry učit pravidla i zákonitosti daného sportu, zvládat emoce, radovat se z vítězství, umět přijímat porážku. Dospělé hrou jejich oblíbeného sportu bavit.

Proto jsme se v kampani spojili se společností Sportobchod, který patří mezi největší e-shop prodejce nejrůznějšího sportovního vybavení, a díky tomuto partnerství vám v rámci odměn můžeme nabídnout slevové vouchery na nákup libovolného sportovního vybavení nabízené v jejich e-shopu

Pro různé odměny jsou připraveny vouchery v různé hodnotě. Pokud plánujete nákup dražšího sportovního vybavení, tak můžete podporu naší hře formou jejího zakoupení spojit s vaším nákupem, ušetřit nemálo peněz, udělat si radost naší hrou, a udělat tím radost i nám.

Slevové kódy pro nákup vám v případě úspěšné kampaně zašleme ihned v týdnu po úspěšné kampani, nebudete na ně muset čekat až spolu s dodáním hry.