Limitovaná edice SuperAce Tennis Marek Taclík

2. 8. 2021

Marek Taclík si zahrál v našem promo spotu jednoho ze zapálených tenistů. Proč právě Marek? Není to tím, že by byl sám kdovíjakým tenistou a milovníkem bílého sportu, i když v divadelní hře Nadal - Federer, která se hraje v pražském klubu La Fabrika, se zhostil role druhého jménovaného tenisového fenoména dnešní doby opravdu skvěle.

Cesta k roli v naší reklamě vedla přes fotbal, úplně přesně Slavii, jejímž věrným fandou je, stejně jako náš Štěpán. Kamarádi ze stadionu a hospody, patřící ke stejnému fotbalovému klanu, si mají pomáhat, a tak Marek kývnul na naši nabídku, a šel do toho s námi. Nikoho lepšího jsme si pro naši reklamu nemohli přát. Věříme, že i Marek přispěje k tomu, že se nám podaří v kampani vybrat cílovou částku a dovést výrobu hry do finále. Mimochodem, nejoblíbenějším sportem Marka je cyklistika. Cyklistickou deskovku aktuálně testujeme pro výrobu, a tak pokud to bude možné, rádi Markovi nabídneme roli v dalším reklamním spotu.

Marek Taclík si natáčení užil a jak sami uvidíte, naše hra ho chytla. S radostí jsme mu jeden z testovacích vzorků věnovali, aby ho bral s sebou na natáčení nebo jen tak pro zábavu na hraní s přáteli či rodinou. 

Limitovanou edici SuperAce Tennis Marek Taclík, která bude dodána maximálně ve 100 ks, Marek opatří osobním věnováním na přáním. Součástí bude i pamětní fotografie z natáčení podepsaná Márou.