Mobilní aplikace pro počítání skóre, vedení statistik, žebříčků a další vychytávky

1. 8. 2021

Jako součást stolní hry SuperAce TENNIS vyvíjíme vychytanou mobilní aplikaci. Do telefonu si ji stáhnete pomocí QR kódu, který bude součástí tištěných pravidel hry uvnitř naší originální krabice. Mobilní aplikace bude fungovat na telefonech se systémem IOS i Android.

Hlavní funkcí aplikace je schopnost počítání skóre. Díky ní nebudete potřebovat žádný papír, ani tužky, pamatovat si aktuální stav skóre. Děti nebudou muset znát princip počítání tenisových pravidel po "fiftýnech" či záludnosti kolem "výhod".

Na začátku si vytvoříte svůj profil - vložíte jméno a budete moci nahrát i svoji fotografii nebo jinou vámi zvolenou fotku. Podobným způsobem budete moci vložit své/ho spoluhráče. Volba mezi dvouhrou a čtyřhrou, a na kolik vítězných setů budete hrát, je samozřejmostí. Pak se můžete pustit do hry!

Intuitivní, velmi jednoduché ovládání aplikace vám umožní zaznamenávat vyhrané či prohrané údery jen pouhým pohybem prstu, nebo ťuknutím na ikonku toho, jak jste výhry dosáhli. Zda to bylo eso, váš vítězný míč, či chyba spoluhráče. Aplikace dokáže vést rovněž statistiky vaší hry, ty ukládat a porovnávat s dalšími hráči. Své úspěchy budete moci sdílet s dalšími hráči a kamarády pomocí hezké grafiky i mimo aplikaci. Přemýšlíme i o ozvučení hry, funkcí jestřábího oka, atraktivních animacích... 

Zkrátka, aplikace bude velmi užitečným pomocníkem, který dodá naší hře ještě větší šmrnc a jednoduchost při samotném hraní.

A pro skutečné tenisty? Ano! Můžete ji používat také na počítání skóre při skutečné hře. Vždyť pravidla naší hry se od skutečného sportu ani trochu neliší.