Jdeme se SuperAce Tennis na Hithit

16. 6. 2021
Přispějte na výrobu hry na Hithit

Měsíce práce. Měsíce plánování, testování, příprav. Teď tohle všechno končí a jdeme do toho naostro. Super Ace Tennis dnešním dnem vstupuje na HitHit a my jsme hrdí, že jsme došli takhle daleko. Podvedlo se nám oprášit hru, která měla potenciál už před padesáti lety a má ho pořád. Povedlo se nám obléct ji do moderního kabátu a neustálým zkoušením a vylepšováním ji vybrousit do podoby, kterou teď představujeme vám všem. 

16. 6. 2021 spouštíme naší kampaň na hru SuperAce Tennis na HitHitu. Potrvá 45 dní, posledním dnem kampaně bude tak 30. 7. 2021.

Podpořte hru na Hithitu

Teď už to není jen na nás - teď potřebujeme vaši pomoc. S vámi v zádech můžeme nakročit do finále. Rozjet produkci a distribuci, abyste si tenis doma na stole mohli pinknout ještě před Vánoci. Dokončit vývoj aplikace, která deskovku posune do jiné dimenze. A především poslat do světa hru, která může pobavit celou rodinu, přitáhnout děti ke sportu a třeba je navést na novou životní dráhu: jako se to stalo Romanovi, našemu šéfovi a olympijskému cyklistovi. Taky jeho kariéra začala u deskových her a vyvrcholila na největší sportovní akci planety. Dneškem může začít i váš příběh. Jdete do toho s námi?

Kampaň najde zde: https://www.hithit.com/cs/project/9957/superace-tennis-zabavna-originalni-deskovka-pro-vsechny

Kampaň a odměny

Délka kampaně, ve které se pokusíme vybrat 400.000 Kč, je 45 dní. Dost dní na to, aby se o hře dozvěděli všichni, kteří prostřednictvím atraktivních odměn chtějí přispět na výrobu dokonalé hry. Nečekejte ale dlouho, počet některých odměn je omezen, a ty nejatraktivnější budou samozřejmě mizet nejrychleji. Hlavními odměnami jsou hry za atraktivní zvýhodněnou cenu, které obdržíte nejpozději před Vánoci a mohou tak být originálním dárkem pro vaše nejbližší. Můžete si dokonce nechat vyrobit vlastní originál hry ozdobený nápisy na herním kurtu či krabici. Zakoupit hru spolu se slevovým voucherem na nákup sportovního vybavení ve Sportobchodu. Nebo zvolit jen symbolický příspěvek a tím k dokončení a produkci hry přispět. Veškeré informace o kampani a možnost přispět najdete zde. Pro jakýkoliv příspěvek se rozhodnete, děkujeme vám.