3 dny do konce, chybí 50.000 Kč. Servírujeme do rozhodujícího setu!

11. 8. 2021

Děkujeme Vám za vaši dosavadní podporu naší hře. Do konce naší kampaně na Hithit zbývají ještě 3 dny, posledním dnem našeho zápasu je pátek 13. srpna. 

Doufáme, že pátek třináctého bude pro naši hru SuperAce Tennis šťastným dnem. Jedině vy nám v tomto zápase samozřejmě pomoci. K dnešnímu dni nám chybí necelých 50.000 Kč do úspěšné kampaně, a tím i zadání této originální zábavné hry do masovější produkce, v perfektní kvalitě bez kompromisů, ve spolupráci s českými a evropskými výrobci.

Hra, jejíž prototyp starý téměř 50 let byl vyrobený z koberce a lepenky pro dva neposedné kluky šikovným tátou, se může nyní díky vám dočkat své dokonalé podoby, s perfektní hratelností a jednoduchostí, včetně mobilní aplikaci pro počítání skóre. 

Tuto hru můžete mít do Vánoc doma, můžete ji hrát se svými dětmi či přáteli, může se stát originálním vánočním, firemním či klubovým dárkem. Nebo můžete jinou formou vyjádřit hře, a vůbec celé myšlence zábavných sportovních deskových her, svoji podporu. Za jakoukoliv pomoc děkujeme. Z našich odměn je stále co vybírat!

Jdeme do posledního setu a doufáme, že výhru uhrajeme dřív, než v infarktovém tie breaku...

Děkujeme všem, kteří nám věří a chtějí mít doma novou deskovku SuperAce Tennis!